Amikor krumplisalátára keresek receptet, mindig valami majonézes verzióba futok bele, pedig jobban szeretem az egyszerűbb, ecetes fajtát. Úgyhogy eddig csak hasraütésszerűen készítettem el, ahogy sikerült. Időközben találtam az interneten egy receptet, ami be is vált: http://divany.hu/ausztria_2013/2013/05/02/becsiszelet_becsi_krumplisalataval/
Nem is másolom vagy gépelem ide magát a receptet, mert jó az úgy, ahogy ott le van írva. Annyit változtattam rajta, hogy nem volt itthon húsleves, úgyhogy egy bögre forró vízben feloldottam egy leveskockát, és azzal öntöttem fel a salátát. Tárkonyt se használtam, nekem nem hiányzik hozzá. A vöröshagymát pedig teljes egészében kockáztam, nem karikáztam a felét.
Nem csak rántott húshoz illik köretként. Én csak így, magában eszem, mert nagyon szeretem, úgyhogy főételnek is megfelel.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése